Világaim

A Sunderon világa

A démonok léteznek, fizikai testben élnek egy másik világban. Nem képesek a megszállásra, viszont képesek a varázslatra. Az angyalok világa pusztulóban, a kevertvérűek a Földet akarják. A lány elszabadíthatja a poklot, a háttérben zajló háborút felszínre hozhatja. A fiú pedig uralkodni akar felette. Az Ördög pedig tervez és várakozik a sötétben, hogy mikor mutatkozhat meg és keverheti meg mindannyiuk sorsát.

  1. Könyv – Az Ördög Vére (elérhető)
  2. Könyv – Az Ördög Szíve (elérhető)

Riovaggio Sztorik

Mindenki ismeri a világon a Riovaggio család nevét. A maffia családjai rettegnek tőlük, a kormányszervek szemet hunynak a törvényen kívüli tevékenységeik felett, a politikusok pedig az árnyékban szövetkeznek velük. És ők? Ők csak építik a maguk birodalmát, végzik a dolgukat. Vérrel írják bele az akaratukat a világ szövetébe. Mindenük megvan, elmondhatatlan hatalom, pénz és hírnév, csak egy valami hiányzik nekik. A nő. És egytől egyig mind megtalálja egy szép napon.

  1. Sztori – Király és Kígyó (A Maffia kapujában) előkészületben
  2. Sztori – Véreb és Macska  (A Maffia Börtönében) (átírás alatt)
  3. Sztori – Ördög és Hős (A Maffia Színpadán) (átírás alatt)
  4. Sztori –  Hadvezér és Özvegy (A Maffia Védelmében)

Az Idő Meséje

A kapu megmutatja a jövőt és visszavisz a múltba. A kapu használatával a világ urává válhatsz, a boszorkány csupán egy valamit kér cserébe: tiszta szíveket. Ki a kapun átkel áldozatként megtébolyodik. Nem lesznek álmai, vágyai, csak harag és kín él bennük, amiért megfosztották őket a jóságuktól. A világ romlott, a fény körének boszorkányait üldözik, a varázslókat már rég elfeledték. Már csak egy dobása van a világnak. A Harmónia négyet választott. Egyikükkel bezárható a kapu… ha az éjvarázsló is úgy akarja.

Másvilági álmok (novella sorozat)​

A Halál egyszer magányos lett.
Társat keresett.
Megkapta egy emberöltőnyire, aztán soha többé nem lehet majd vele.
Harcba szállt az Ördöggel és elesett.
Emma lelke örökre elveszett.
Lekerült a pokolba.
Vajon a Halál ezt hagyni fogja?

Így néznének ki...

Gewn, Arkangyal

Az Ördög Trónja

Arzelles, Kékvérű démon

Sun Whiscost

Visszajelzések a könyvemről:

Gyakran ismételt kérdések

Itt válaszold meg a kérdést, amit feltettél. Kezeld a kifogását vagy a gyakori kérdésére adj egy igazán kielégítő választ.

Itt válaszold meg a kérdést, amit feltettél. Kezeld a kifogását vagy a gyakori kérdésére adj egy igazán kielégítő választ.

Írj nekem!

Contact Form Demo (#3)

Bemutatkozásom

© IKKSZ Alba Kft. – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Süti szabályzat