Könyveim

Sunderon

Sunderon

Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Sunderon 2

Sun olyan ajánlatot kap az Ördögtől, amire nem mondhat nemet. Emberek, démonok és angyalok sorsa múlik a döntésein, de már ő maga sem tudja, mi lenne a helyes. Nefrába érve azonban olyan titkok rebbennek fel előtte, amik alapjaiban változtatják meg az önmagáról alkotott képét. A rémálom többé már nem csupán álom, és már csak a rém marad, ami az ő belsejében várakozik a szabadulásra. A pokolban a rosszabbik énje egyre nagyobb teret nyer. A végén pedig csak egy fontos kérdés marad:Képes lesz-e Sun Whiscost maradni?
Deron megaláztatásai folytatódnak. Nefrába érve Sun alárendeltjeként kénytelen tanácsadóként szolgálni. Az erejétől megfosztott herceg teljesen védtelen az emberek és a démonok között, miközben a harmadik szíve az egyetlen fegyvere. De vajon képes lesz uralni azt az egy szívet, amit emberi érzések mozgatnak, és aminek sohasem tudott igazán parancsolni?

Ki a jó és ki a rossz? Garantáltan most sem fogod tudni!

Tizennyolc éven felüli olvasóimnak ajánlom!

Karaktereim

A férfi Iendhal Lafon, Éjvarázsló

A női Lilith istennő, aki összekeverte a démonok idejét

Arzelles

Sun

Visszajelzések a könyvemről:

Gyakran ismételt kérdések

Tehát ez esetben azt kell tudni hogy…

Itt válaszold meg a kérdést, amit feltettél. Kezeld a kifogását vagy a gyakori kérdésére adj egy igazán kielégítő választ.

Itt válaszold meg a kérdést, amit feltettél. Kezeld a kifogását vagy a gyakori kérdésére adj egy igazán kielégítő választ.

Írj nekem!

Contact Form Demo (#3)

Bemutatkozásom

© Cégnév Kft. – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Süti szabályzat